Tänään sovelsin oman version jauhelihamurekkeesta:
2 dl ruokakermaa
2 dl paseerattu tomaatti (rainbow)
2 dl korppujauhoja
1 iso sipuli
1 paprika
2 kpl munia
1,2 kg jauhelihaa
mausteet:
Grillausmaustetta
valkopippurijauhetta
paprikajauhetta
pizzamaustetta
(suola)
mustapippurirouhetta
jalapenoa/vihreäpepperonia viipaloituna
1-2 pkt pekonia
---------------------------------------------------
Turvota kulhossa korppujauho kerma-tomaattisoseeseen,
lisää pieneksi silputtu sipuli ja paprika, munat ja jauheliha. Sekoita, mausta.
Paista tarvittaessa koepala pannulla tarkistaaksesi onko mausteet kohillaan.
Muotoile mureketaikinasta mureke / lihapullia / pihviä / kepakoita...
Lisää murekkeen päälle pekoni viipaleet, siten että pekonin reunat jää murekkeen alle, (pekoni "kiristyy" uunissa murekkeen päälle)
Paista uunissa 200-225 asteessa n. 40 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olisi kiva jos jätät itsestäsi jonkun jäljen vierailtuasi sivuillani :)