torstai 1. maaliskuuta 2012

Lasagne

Kastike:

800 g         jauhelihaa
2                 sipulia
n.500g+     tomaattimurskaa (rainbow)
½ plo          chilibasilika-kastiketta (felix)
n. 2-3 rkl    vehnäjauhoja
n. 8 dl         vettä
1½ kpl        lihaliemikuutiota
n. 3 dl         ruokakermaa
jauhelihamaustetta
mustapippuria
valkopippuria
basilikaa

Lisäksi:
Lasagnelevyjä
3dl Juustoraastetta

1. Kuori ja pilko sipulit
2. Ruskista jauheliha ja lisää sipuli. Mausta jauhelihamausteella.
2. Sekoita vehnäjauhot sekaan.
3. Lisää tomaattimurska,kastike,lihaliemikuutiot ja vesi
4. Hauduta. Mitä pidempää sen parempaa.
5. Mausta. Lisää loppuvaiheessa kerma ja anna hetken poreilla.

Tällä määrällä meni 4 kerrosta lasagnelevyjä meidän vuokaan.

Päälle juustoraasteet ja uuniin 175'c, alataso n. 1h. (uuni esilämmitettynä 225, lämpöä lasketaan vuoan laitettua uuniin.)

Nam nam.. Bon appetit! heart


Valmistusaika kaikenkaikkiaan n. 3h!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva jos jätät itsestäsi jonkun jäljen vierailtuasi sivuillani :)